




Başkan Gökçek’ten Gençlerbirliği’ne müjde
Erzurum Seçimleri- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gençlerbirliği Spor Kulübü ve taraftarlarına müjde vererek, “Sayın Cumhurbaşkanımız Gençlerbirliği'nin Aralık sonuna kadar 19 Mayıs’ta maçlarını yapmalarını uygun görmüş. Gençlerbirliği ve taraftarlarına hayırlı olsun” dedi.
Başkan Gökçek, Ankara Festivali'nin 5. gününde AKM alanında Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün standını ziyareti sırasında Kulüp Başkanı Murat Cavcav ve kulüp yöneticileriyle sohbet ettiğini, talepleri dinlediğini hatırlattı. Başkan Gökçek, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüştüğünü belirterek, müjdeli haberi attığı şu tweetlerle takipçileriyle paylaştı: “Gençlerbirliği’ne müjdemiz var. Dün Büyük Ankara Festivali’ni ziyaret ettiğimde Gençlerbirliği taraftarları; ‘Başkan, Gençlerbirliği Ankara'da oynasın. Eskişehir'e gitmek istemiyoruz, bize Belediye Başkanımız olarak yardım edin’ demişlerdi.”
“Sayın Bakanla görüşmüştük. O da Sayın Cumhurbaşkanı’na söylemiş. Sayın Cumhurbaşkanımız Gençlerbirliği'nin Aralık sonuna kadar 19 Mayıs’ta maçlarını yapmalarını uygun görmüş. Gençlerbirliği ve taraftarlarına hayırlı olsun.”
Hınıslı kadınlardan 'evet' sözü
Recep Aydın ve ekibi geceli gündüzlü çalışıyor
Bakan Akdağ Oltu’da
Palandöken İlçe Başkanlığından 15 Temmuz kahraman kadınlar sergisi
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
İlham Aliyev Parkı Törenle Açıldı
Vanlı çocuk gülme krizine soktu
Bilal Erdoğan hedefi 12’den vurdu
Başbakan ile ayakkabı boyacısı arasında güldüren diyalog
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

Tel : 0850 302 20 29, +90 442 234 95 52 pbx GSM: +90 530 172 64 10 | Faks : + 90 442 234 26 41 | Haber Yazılımı: CM Bilişim